Attefallshus Filippa

Funktion

Ett allsidigt hus som passar som gästhus eller ett komplement för dig som behöver ett extra boende. Husets finess och styrka är planlösningen, för med en byggarea på 25 kvadratmeter vill du bara ha användbara ytor. Filippas hjärta är ett smart och snyggt kök.

Exteriör

Filippa har ett sadeltak och en tydligt klassisk stil. Huset är en trästomme klädd med en liggande träfasad, som pryds med elegant spröjsade fönster. Detta är ett enkelt stilrent hus utan konstigheter.

Interiör

En smart köksö är det som avskiljer köket från vardagsrummet. Fönster från golv till tak och en glasad dubbeldörr gör rummen ljusa, nästan oavsett hur huset placeras. Härifrån nås sovloftet via en stege som kan hängas åt sidan när den inte används. Glasdörrarna kan öppnas utåt, och tillåter vardagsrummet att växa ut på altanen.

Om huset

Filippa 25m2 med sovloft
Klimatskal
Transport
Kök & vitvaror
Montering av huskropp
Storlek
Träfönster
Totalt Pris
Intresserad utav detta hus?
Design av Heidi Mikalsen
336 000kr
19 000kr
34 222kr
55 000kr
579x433x400cm
22 500kr
466 722kr
*Dessa priser är exklusive mark/grundarbeten.Huset levereras med 2-glasfönster i trä. Önskas plast PVC Fönster exkluderas träfönster kostnaden. Valfri takbeklädnad enligt önskemål. Önskas Modulkamin (eldstad) är detta en kostnad som tillkommer. Krankostnad tillkommer.

Ritningar

Translate »