Attefallshus Zen

Funktion

Zen är ett modernt fyrkantig hus där vi har maximerat bygglovet till fullo med en takhöjd på 4 meter i nock som öppnar upp huset och skapar rymd. Här visar moduluns framfötterna och har tagit fram en komplementbostad som följer boverkets direktiv. hus med alla funktioner ett hem behöver på en behändig yta av 25 kvadratmeter. Ett rymligt allrum med funktionellt kök, ett helkaklat badrum med duschhörna. Stora fönster ger ett ljust hem som känns rymligare och på sommaren kan hela gaveln öppnas mot en lägligt placerad terass.

Interiör

Köket är nätt men fullt fungerande med plats för både spis, diskho och förvaring. Separat kyl och frys i halvformat är integrerade i en köksö som kan fungera som både matbord och arbetsbänk. Över badrummet och spisen ligger sovloftet som bildar ett mysigt krypin.

Exteriör

Stommen är i trä och huset är isolerat för helårsbruk. Fasaden är klädd med liggande träpanel samt breda knutbrädor och fönsterfoder för att ge ett klassiskt uttryck. Mansardtaket ger lite mer rymd på loftet samtidigt som stilen förblir klassisk.

Om huset

Zen 25m2 med sovloft
Nyckelfärdigt
Transport
Kök & vitvaror
Badrum
Storlek
Totalt Pris
Intresserad utav detta hus?
Komplement bostad
599 000kr
Ingår
Ingår
Ingår
608x519x339cm
599 000kr

*Dessa priser är exklusive grundarbeten och markarbeten. Huset levereras med 2-glasfönster i trä. Valfri takbeklädnad enligt önskemål. Nedan Finner ni förslag på invändigt material för att få huset nyckelfärdigt. Krankostnad tillkommer.

[add_to_cart_url]

Ritningar