SKRÄDDARSY ELLER VÄLJ FÄRDIGT HUS. VALET ÄR DITT! 

Skräddarsydda Attefallshus

Modulhus erbjuder en rad trendiga hus redo för beställning, men vi bygger även skräddarsydda hus av färdiga moduler. Vill du hellre ha ett hus med ett mer klassiskt utseende? Det fixar vi. Ta hjälp av våra duktiga arkitekter och välj själv hur huset ska se ut. Det är du som bestämmer!

Vi erbjuder även färdiga lösningar såsom bostadspaket för åretruntboende, bastupaket och kontorspaket.

Totalentreprenad - hjälp från start till klart

Modulhus står vid din sida genom hela byggprocessen, Vi börjar med att ta reda på vad som man får bygga på er tomt, sedan när vi bestämt oss för vad som ska byggas lägger vi grund och jobbar på tills huset är färdigt, komplett med badrum och kök. En kontakt för allt ger mindre krångel, precis som det ska vara.

Är du den händige personen som föredrar att göra saker själv? Inga problem, vi kan så klart leverera ditt hus som en byggsats, så står du för resten.

Kvalitet och miljömedvetenhet - från dörrhandtag till kök

Ett hus som andas kvalitet från golv till tak. Hus som är bestående ur ett miljöperspektiv byggda av exklusiva material. Smart isolering och låg energiförbrukning.

Det är vad du får när du anlitar Modulhus.

Våra hus har så pass bra isoleringsegenskaper att de klassas som EKO-hus, och vi följer självklart BBR (Boverkets byggregler) samt EKS (Europeiska konstruktionsstandarder).
Då all vår produktion sker på ett och samma ställe minimerar vi också logistiken och undviker onödiga transporter.