Klassisk desing kombinerat med den högsta teknologin.
Attefallshus Linnea med mansard tak, sovloft, klassisk design, ritningar med bra planlösning,

Attefallshus Linnea

Funktion

Linnea är ett hus med alla funktioner ett hem behöver på en behändig yta av 25 kvadratmeter. Ett rymligt allrum med funktionellt kök, ett helkaklat badrum med duschhörna. Stora fönster ger ett ljust hem som känns rymligare och på sommaren kan hela gaveln öppnas mot en lägligt placerad terass.

Interiör

Köket är nätt men fullt fungerande med plats för både spis, diskho och förvaring. Separat kyl och frys i halvformat är integrerade i en köksö som kan fungera som både matbord och arbetsbänk. Över badrummet och spisen ligger sovloftet som bildar ett mysigt krypin.

Exteriör

Stommen är i trä och huset är isolerat för helårsbruk. Fasaden är klädd med liggande träpanel samt breda knutbrädor och fönsterfoder för att ge ett klassiskt uttryck. Mansardtaket ger lite mer rymd på loftet samtidigt som stilen förblir klassisk.

Om huset

Linnea 25m2 med sovloft
Klimatskal
Transport
Kök & vitvaror
Montering (huset färdigt utvändigt)
Storlek
Träfönster
Totalt Pris
Intresserad utav detta hus?
Design av Heidi Mikalsen
336 000kr
19 000kr
28 353kr
55 000kr
714x350x400cm
22 500kr
460 853kr

*Dessa priser är exklusive mark/grundarbeten.Huset levereras med 2-glasfönster i trä. Valfri takbeklädnad enligt önskemål. Önskas Modulkamin (eldstad) är detta en kostnad som tillkommer. Krankostnad tillkommer.

Komplett kök IKEA - Linnea

Ritningar

Translate »